קרלוס ששון – איך מייצרים יין
לקראת פורים והעד לא ידע מגיש קרלוס ששון טיפים חשובים המסבירים איך מכינים יין.
ראשית דבר נדגיש שהכנה של יין היא סוג של מלאכת מחשבת/אומנות וטכנולוגיה מתקדמת.
העקרון להכנה של יין הוא דיי פשוט וניתן לייצר יין מכל פרי שיש בו סוכר, אך יין ענבים הוא היין המלכותי מאז ועד היום וכל יין יוכל להכין יין ייחודי מאותם ענבים ואותו חומר גלם בסיסי עם הטאג' האישי שלו ומכאן היופי, העניין והטעם בתעשיית היין.
תהליך הייצור של יין מורכב ממספר שלבים – שלב שבירת הענבים וסחיטתן, שלב תסיסת מיץ הענבים ושלב היישון וההתבגרות של היין.
בשלב שבירת הענבים נעשית באופן טכנולוגי ביקבים מובילים באמצעות מכונות מיוחדות, אך ניתן לסחוט את היין בדיוק כמו שסחטו את הגפנים לפני מאות ואלפי שנים.
שלב התסיסה של היין משלב תהליכים כימיים ההופכים את מיץ הענבים ליין תוך שימוש בשמרים המהווים גורם מתסיס ההופכים את הסוכר לאלכוהול ולדו תחמוצת פחמן.
לאחר התסיסה היין עובר תהליך של פייה בו מפרידים את השמרים ומסננים את היין ולאחר מכן מעבירים אותו לחביות או מיכלים מיוחדים לקראת שלב ההתבגרות של היין במסגרתו היין מיושן עד לצריכתו.
רונן הלל הוא בעלים ומנכ"ל משרד תקשורת, יחסי ציבור, שיווק וניהול מוניטין, המציע חבילה שיווקית כוללת 360º. המשרד מעניק פתרונות תקשורתיים מקצה לקצה – החל מבניית אתרים וניהול תוכן, דרך יחסי ציבור וקידום אורגני (SEO), ועד קידום ממומן (PPC) וניהול מקצועי של מדיה חברתית. היתרון הגדול הוא האפשרות לקבל את כל השירותים במקום אחד, בצורה ממוקדת ואישית, תוך הבטחה לתוצאות – חשיפה, לידים ומכירות.
המשרד שם דגש על שירות מהיר, איכותי ומקצועי, המותאם לכל סוגי הלקוחות – חברות גדולות לצד בעלי מקצוע עצמאיים. רונן הלל וצוותו מדגישים שהם זמינים 24/7, מתוך הבנה שהעולם הדיגיטלי לא נח לרגע.
בנוסף רונן הל הוא מומחה ניהול מוניטין. בעל ניסיון רב טיפול ובהתמודדות עם פרסומים שליליים, הסרת פסקי דין, ותיקון תוצאות חיפוש בעייתיות.
ליצירת קשר עם המשרד ניתן לפנות בטלפון 052-2508109 או באמצעות דוא"ל לכתובת ronen@rhpr.co.il
.
- רונן הללhttps://ronenhillel.co.il/author/admin/
- רונן הללhttps://ronenhillel.co.il/author/admin/
- רונן הללhttps://ronenhillel.co.il/author/admin/
- רונן הללhttps://ronenhillel.co.il/author/admin/